כבד שומני ומוגדל האם יש צורך בבדיקה מעמיקה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/05/2022 | 10:45 | מאת: ליאור

שלום רב, בעקבות כאבים לאורך זמן בצד ימין במותן מלפנים ומאחור ניגשתי לרופא המשפחה. לאחר בדיקות דם נמצאו טריגליצירים גבוהים (412) GGT (212) ALT (54) רופא המשפחה שלח אותי לאולטרסאונד בטן ושם נמצא כבד שומני ומוגדל. כשחזרתי לרופא המשפחה עם הממצאים האלו אמר לי להמשיך בתזונה נכונה ולא לעשן. לא היה מוטרד בכלל מהכבד המוגדל, האם אין צורך בבירור מעמיק יותר לגבי הכבד המוגדל?

שלום ליאור ממליץ לפנות לברור במכון הכבד בבלינסון. ההפטולוגים המצטיינים שלנו יעזרו לך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב