יעוץ לגבי מוקדים בכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/03/2022 | 09:49 | מאת: שני

עקב כאבי בטן ביצעתי CT ואולטרסאונד בטן. אני מעתיקה את המידע שקשור לכבד: תוצאות CT הכבד שומני. מוקדים היפרדנסיים בשתי האונות, הגדול כ-33 מ"מ באונה השמאלית ב-DD המנגיומה \ אדנומה, להמשך מעקב סונוגרפ אולטרסאונד: כבד- מוגדל, בעל מרקם הטרוגני , שומני באופן ניכר, בשתי האונות הודגמו מוקדים היפואקואים קוטר מירבי שנמדד כ 3.3 סמ אשמח לחוות דעתכם תודה!

24/03/2022 | 11:03 | מאת: שני

יש לציין שתפקודי כבד תקינים וטחול מוגדל משמעותית (16.5 ס"מ) תור לגסטרו עוד יותר מחודש (אני בת 35)

שלום שני הממצא דורש המשך ברור בהקדם יש לברר האם מדובר בממצא שפיר או ממאיר. אנא פני למרפאתנו בהקדם רפואה שלמה ערן

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב