תוצאות גבוהות של עמילאז וליפז

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

23/03/2022 | 18:11 | מאת: אברהם

Doctors - לוגו דף הבית ... תוצאות עמילאז וליפז גבוהות מאד תוצאות עמילאז וליפז גבוהות מאד דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות תוצאות עמילאז וליפז גבוהות מאד 23/03/2022 | 17:22 | מאת: אברהם בס"ד שלום רב .מקוה שבפורום המתאים . בן 71 מורכב מהמון בעיות בריאות. לחץ דם גבוה, אסתמה קשה,copd, עברתי נשוי כריתה של בלוטת התריס בגלל סרטן, כריתת הערמונית. לאחרונה הבחנתי עם סרטן מח העצם. עדיין לא מקבל טיפול...בדיקת pedct יצאה תקינה ...ישנם בדיקות גבוהות כמו מיקרואלבומין גבוהה מאד. בבדיקות דם שקיבלתי מרופא המטולוגיה מהיום יצא עמילאז גבוה 258 lipase 116. מה זה אומר ? אשמח להבין את התוצאה כי הרופא ביקשה שנמשיך בירור עם רופא המשפחה . תודה רבה

שלום אברהם ישנן מספר סיבות לעמיחאז גבוה יכול להיות בשל מחלה בלבלב, יכול להיות בגלל מחלה שפירה, יכול להיות בגלל סרטן, או דלקת לסיכום - ממליץ לפנות להערכה מקיפה במרפאתנו בריאות שלמה ערן

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב