אבן בכיס מרה בגיל מבוגר.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/02/2022 | 18:23 | מאת: אור

שלום אמא שלי בת 90 עשתה צילום סיטי חזה ריאות בגלל שהיה לה שיעול כבד , וראו במקביל אבן בכיס המרה לא היו כאבים שם אף פעם ואין לה כאבים באזור הכיס מרה האם בגיל כזה עושים ניתוח בכיס המרה? או שאם אין כאבים לא עושים כלום? תודה

אם זה באמת אבן, ואין לה סימפטומים, אז לא צריך לעשות כלום ממליץ לבצע סונר בטן לוודא שזה אבן רפואה שלמה

21/02/2022 | 18:28 | מאת: אור

מה זה סונר בטן? תודה

21/02/2022 | 18:30 | מאת: אור

היא עשתה סיטי שם ראו שזה אבן בכיס מרה האם צריך גם אולטרא סאונד כי רוםא המשפחה לא אמר לי לעשות לה אולטרא סאונד? תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב