אבנים קטנות בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

19/02/2022 | 08:00 | מאת: יפית

האם הן אכן מסוכנות יותר מאבנים גדולות ? (קוטר םחות מחצי ס"מ) האם הספרות מורה לכרות כיס מרה אחרי התקף ראשון ? מה הסיכון באי כריתת כיס המרה ?

שלום יפית לכל סוג אבן בעיות יחודיות לו במידה וקיימת מחלה משמעותית של אבני מרה מומלץ לכרות הכיס מרה אחרת יכולים להיווצר סיבוכים מסכני חיים

20/02/2022 | 22:55 | מאת: יפית

למה הכוונה מחלה משמעותית ? אם בסונר התגלו אבנים בכיס מרה אך ללא דופן מעובה וללא סימני דלקת.... זה מחלה משמעותית?

20/02/2022 | 22:55 | מאת: יפית

למה הכוונה מחלה משמעותית ? אם בסונר התגלו אבנים בכיס מרה אך ללא דופן מעובה וללא סימני דלקת.... זה מחלה משמעותית?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב