אדנומיומטוזיס בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

24/12/2021 | 15:00 | מאת: אני

שלום. יש לי גרורות בכבד ממקור שד שמגיבות יפה לטיפול אותו אני נוטלת ואינן קולטות בפט סיטי. בבדיקת MRI ממוקד כבד שביצעתי לפני שבוע נכתב כי כיס המרה מעט תפוח, ללא פיגמי מילוי חשודים לאבנים. אדנומיומטוזיס. תפקודי כבד ובילרובין תקינים לחלוטין. האם תוכל להסביר לי בבקשה למה הכוונה והאם אני צריכה מעקב כלשהו.

שלום, לשם כך יש להבדק במרפאתנ ובנוסף לבצע בדיקות סמני גידול בדם כך, במידת הצורך, נוכל לעקוב שבת שלום

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב