תוחלת חיים לאחר ניתוח להסרת אונה בכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

12/12/2021 | 13:05 | מאת: אלי

לפני כחודש אבי ביצע בדיקת PETCT ונמצאה קליטה פתולוגית בנגע בגודל של כ 12 ס"מ בכבד, חשד גבוה ל HCC. כירורג כבד המליץ על ניתוח דחוף להסרת האונה הימנית בכבד. אבי חושש לבצע את הניתוח, וביקש ממני לעזור לו למצוא מידע בנוגע לתוחלת החיים בקרב אנשים אשר עברו ניתוח דומה. רציתי לדעת האם קיים מאגר נתונים כגון זה, או האם ישנו גורם אשר יוכל לעזור לי לקבל מידע כגון זה.

שלום אלי בהחלט יש את כל הנתונים האלו במאגר נתונים רחב אתה מוזמן לפנות למרפאתנו לקבל יעוץ מקיף על האפשרויות העומדות בפניכם, הסיכונים, והסיכויים של כל אחת מהן. רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב