האם צריכה מופרזת של שמן זית גורמת לפוליפ בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

09/12/2021 | 02:26 | מאת: דווד

בחצי שנה האחרונה נמשכתי מאוד לטעם והתמכרתי כל כך הוספתי לתפריט כמויות נדיבות מאוד של שמן זית בכל ארוחה, בכל ארוחה הייתי מטבל כחצי כוס של שמן זית באוכל בכל ארוחה ניתן לומר כך שבכל יום הייתי צורך בערך בין כוס וחצי עד שתי כוסות של שמן זית כל יום בתוך הסלט בתוך הלחם באורז הכל היה מתובל בנדיבות בשמן הזיית , לאחרונה נשלחתי לאולטרה סאונד עבור הכליות נעשה לי גם אולטרה סאונד בטן בו נמצאה ציסטה בכילייה , ובכיס המרה נמצאו ריבוי פוליפים ונכתב לעשות מעקב , האם ישנה אפשרות שהפוליפים בכיס המרה באו כתוצאה מצריכה מופרזת של שמן הזיית ?

הי , אני לא מכיר קשר לשמן זית חשוב שתפנה לברור במרפאתנו בהקדם

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב