שימוש במינוקסידיל להצמחת שיער

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/12/2021 | 00:55 | מאת: ירון

לפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם ומצאו לי בילירובין מעט גבוה , הרופאה טענה שאוליי מדובר בתסמינים גילברט , בנוסף באולטרסאונד בטן שנערך נמצא שהכל תקין כולל הכבד תקין חוץ ממה שנמצא ריבוי פוליפים בכיס המרה הגדול ביותר 0.6 , במעקב לאחר 4 חודשים , כיס המרה ללא שינוי , ואחרי כל ההקדמה , שנים השתמשתי במינוקסידיל להצמחת שיער ומאז התוצאות של הבילורבין המעט גבוה וכן הפוליפים בכיס המרה , הפסקתי לחלוטין שימוש במינוקסידיל , לאחר חצי שנה השיער נשר ואני מעוניין לחזור להשתמש במינוקסידיל, אך מאוד חושש , השאלה האם יתכן שיש לכך השפעה על הפוליפים בכיס המרה או על הבילורבין ?

שלום ישנם סוגים שונים של פוליפים בכיס מרה ואני לא יודע מה קיים אצלך. אי לכך ממליץ לך ברור במרפאתנו בהקדם חג שמח 🕎

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב