ערך אלק. פוסטפטס חריג

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/11/2021 | 13:15 | מאת: בעית כבד/עצמות

שלום רב, ברצוני לשאול האם הערכים הבאים דורשים חקירה נוספת לגבי מצב הכבד/העצמות: (רופאת המשפחה שלי טוענת שאין צורך, אך לאור ריבוי מקרי מוות מסרטן במשפחה ודקירות באיזור המותן לאורך חודשים כולל כיום, אני מודאגת) Alk. Phosphatase 151 AST (GOT) 19 ALT (GPT) 16 Bilirubin total 0.42 Calcium 9.19 GGT 16 PTH 30.7 Vitamin D 62.4 Tissue Transglutaminase >0.5 Transglutaminase_IgA >0.5 תודה מראש, תמר.

שלום לכל חולה יש צורך במעבר על כל התיק הרפואי ובהתאם להעריך את בדיקות הדם אנא פנו לרופאי משפחה שמכירים אותך. בשורות טובות, ושבת שלום

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב