עיבוי דופן מעי - נשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

28/10/2021 | 11:05 | מאת: אני

ממצא ב ct- עיבוי דופן מעי בגודל 5 ס"מ. אין דלקתיות לפי ה ct ולפי בדיקות הדם. מה האפשרויות לפיענוח עובי דופן? מודאגים..

שלום אני זה בהחלט מדאיג דורש המשך ברור בהקדם. חשוב להבין האם מדובר בגידול. אנא פני למרפאתנו בהקדם

28/10/2021 | 11:48 | מאת: אני

אשאל את השאלה הקשה ביותר - האם יש תרחיש שזה לא גידול? אנחנו נגיע כמובן למרפאתך בהקדם. תודה רבה.

28/10/2021 | 11:51 | מאת: אני

אשאל את השאלה הקשה ביותר - האם יש תרחיש שזה לא גידול? אנחנו נגיע כמובן למרפאתך בהקדם. תודה רבה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב