nf 1

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/11/2009 | 23:58 | מאת: שמואל

שלום דר יש לי שאלה בבקשה לצורך מעכב שאני נמצה אופנתי לסיטי בט ן וחזה אודגם 1 טחולונים2 קדמית לטחול קשר ריאתי מי ימין ופולפי בכיס מרה ערמונית מעת מוגדלת דר מה עלי לאסות הים אני צריך לפנות לכירגיה בקשר למימצה הזה למיצה של ריאתי לפנות למי בבקשה דר תודה

26/11/2009 | 18:34 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

באיזה מעקב אתה נמצא? ולמה עברת את בדיקת ה- CT? טחולונים הם ממצא תקין, האם מדובר ב"קשר ריאתי מימין"? לגבי הממצא בכיס המרה הייתי ממליץ על בדיקת US של הבטן העליונה. לערמונית מעט מוגדלת אצל אדם ללא הפרעה במתן השתן אין משמעות.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב