ניתוח להוצאת אבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/10/2021 | 00:00 | מאת: רונית

שלום רב , שאלה לגביי בעלי לפני כשבועיים הוא סבל מכאבים פתאומיים בבטן בבדיקות בבית חולים התברר כי יש לו אבנים בכיס מרה , במהלך האשפוז חלה החמרה במצבו והוא היה עם דלקת חריפה בלבלב ,הצליחו לאזן את מצבו עם אנטיביוטיקה ועם צום קיבל רק עירוי וחמישה ימים לא אכל . לאחר מכן שוחרר הביתה ל3 ימים ונקבע לו ניתו להוצאת הכיס מרה . נכון להיום אנחנו כבר שבוע לאחר הניתוח הוא עדיין מאוד כאוב, בחלק מן הימים גם הקול שלו היה חלש אבל זה ממש השתפר אבל בעיקר מאוד כאוב .... אני קראתי כי תהליך ההחלמה הוא מהיר אבל אצלו אני רואה שלא כך פני הדברים . אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי את שלבי החלמה למישהו במצבו חייבת לציין כי הוא גם ירד 6 קילו בשבועיים האלו

חשוב לברר עם המנתחים האם המהלך המורכב קשור לניתוח רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב