לבלב צינור הוירסונד ברוחב 0ץ3 ס"מ

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/09/2021 | 15:40 | מאת: יאיר

בדיקת אולטראסאונד כבד העלתה שצינור הוירסונג הוא0.3 ס"מ עם הערה להמשך בירור.אודה על הבהרת המשמעות וכיצד עלי לטפל .יודגש שמעבר להערה הנ"ל יתר האיברים בבטן נמצאו תקינים למעט כבד שומני במידה מועטת

שלום יאיר הכוונה שהוא מורחב מעט ויש צורך לברר האם יש לכך גורם מדאיג. מומלץ לפנות למרפאתנו שם נבין ממך את התמונה המלאה , נבדוק אותך, ונתווה תוכנית ברור מקיפה. חג שמח ובריאות שלמה

28/09/2021 | 21:07 | מאת: יאיר

אודה לקבוע לי תור למרפאתכם לצורך ברור בענייני אודה על הודעתכם לקביעת מועד וממקום המרפאה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב