מוקד היפראקואי בטחול

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/09/2021 | 18:35 | מאת: יעקב

שלום רב הבן שלי סבל מכאבי בטן תכופים. כל בדיקות הדם השתן והצואה היו תקינים. בבדיקת אולטראסאונד של הבטן נכתב כי "קיים חשד למוקד היפראקואי בטחול, בגודל 4 x 4.5 ס"מ ללא גבולות ברורים. בכל שאר האיברים לא היו ממצאים כלשהם. גם הטחול אינו מוגדל. האם יש סיבה לחשש? הומלץ לנו המשך בירור ב CT..

שלום לפני ביצוע סיטי אני ממליץ לפנות למרפאתנו בהקדם לפי בדיקה מקיפה נחליט על המשך הברור חשוב להבין האם יש חשד לגידול סרטני וחשוב להבין האם יש קשר לכאב רפואה שלמה וחג שמח

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב