אבנים קטנות בכיס המרה ובוץ בתוכו

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/09/2021 | 19:52 | מאת: אסתר

בתאריך 5/9/21 עברתי בדיקת אולטרסונד בטן עליונה ואגן וגילו בכיס המרה אבנים קטנות ובוץ בתוכו. יש לי לעיתים רחוקות תחושות בבטן ללא כאבים. שאלתי היא האם לפי בדיקת האולטרסאונד התוצאה אמורה להדאיג אותי ומה פירוש אבנים קטנות ובוץ בתוכו ? אודה על תשובתך.

שלום יש אפשרות שהאבנים גורמים לך לתחושות האלו בבטן. אנא פני למרפאתנו כדי להעריך אותך באופן מקיף גמר חתימה טובה ערן

11/09/2021 | 22:49 | מאת: אסתר

תודה על תשובתך המהירה והתייחסותך לשאלה, אבל לא קיבלתי תשובה מה פירוש אבנים קטנות ובוץ בתוכו מבדיקת האולטרא סאונד? האם זו סיבה לדאגה או שיש לחשוש מניתוח עתידי

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב