ארבעה ימים לאחר כריתת כיס מרה בלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

05/09/2021 | 14:09 | מאת: מור

שלום וברכה, בן 33, ניתוח ראשון בחיי. לפני 4 ימים נכרת כיס המרה בלפרוסקופיה. המנתח ציין כי כיס המרה נצפה חולה במיוחד. לא שמר את האבנים כדי להראות לי. (ייתכן והתקשה בהוצאת הכיס והאבנים?) מאז הניתוח ועד היום, אני סובל מכאבים בינוניים מצד ימין לטבור. הכאב מופיע בעיקר בעמידה זקופה, בהשתנה, ובהפעלת שריר הבטן. היום הופיע באזור ימין הטבור-כתם כחול-כמו שטף דם פנימי. וכל האזור מסביב לטבור בצבע צהוב. מה הסיבה לכאבים הנ"ל מימין לטבור? האם מעורר סיבה לדאגה, או שעליי להמתין בסבלנות עוד מס' ימים לחלוף הכאב? המון תודה!

אנא פנה בדחיפות למנתחים שלך. לוודא שאין מצב מסכן חיים כמו לדוגמא דמם

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב