בת 80 - כאבים לאחר ניתוח וויפל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/08/2021 | 20:09 | מאת: יעל

שלום רב, בת 80 , עברה ניתוח וויפל לפני 3.5 שבועות. מאז עדיין כאבים. כאבים לאחר ארוחות וגם ללא קשר לארוחות. מתעוררת לפעמים בליליה מכאבים. במשך היום לוקחת אופטלגין , בדר"כ כ- 3 פעמים ביום , 500 מ"ג כל פעם. בבוקר לאחר ארוחת הבוקר אין כאב. לאחר ארוחת עשר , ארוחת צהריים צהריים, ביניים וארוחת ערב ערב, יש כאב. למעשה לאחר כל ארוחה. היא מרגישה שהאוכל לא מתעכל ו"עולה" כל הזמן. ארוחת הצהריים יכולה "לעלות" גם בערב ולגרום לכאבים. היינו בביקורת שבוע שעבר אצל המנתח, נתן הרגשה שזה בסדר שיש כאבים עדיין ואמר להמשיך עם האופטלגין. אני דואגת היות והכאבים לא חולפים כבר 3.5 שבועות מיום הניתוח ואינני יודעת אם המצב של הכאב המתואר נחשב לסביר לאחר ניתוח שכזה. אודה לתשובתך.

שלום זה מקרה המצריך בדיקה במרםאתנו בהקדם. אנא צור קשר: 039376421 רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב