תוצאות בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/08/2021 | 05:26 | מאת: לילך

שלום, בת 36, לאחר ארוחה של פחמימות (פסטה, ציפס, לחם) מרגישה תחושת כבדות ועייפות רבה, בנוסף מרגישה לפעמים כאבים ברום הבטן שיורדים יותר לצד ימין, נשלחתי לבדיקת אולטראסאונד בטן ובפענוח נכתב שיש מספר פוליפים בגודל של עד 0.2 ס'מ בכיס מרה, חוץ מזה הכל תקין, אני בחורה רזה(bmi 20.5) רציתי לשאול ממה זה נובע והאם צריך לעשות עם זה משו? תודה

שלום צריך לברר מה גורם לכאב לשם כך ממליץ לפנות למרפאתנו להמשך ברור שיכלול כנראה גם mri

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב