בעיה בקיבה או כיס המרה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/06/2021 | 22:44 | מאת: קרן

שלום, מזה 3 חודשים סובלת משלשול כשעה אחרי ארוחה, לפני כשלושה שבועות סבלתי מכאב ברום הבטן ממש במרכז מתחת לחזה, הכאב נמשך כ7 שעות, מלווה בכאב חגורה. במיון בדיקות דם היו תקינות, קיבלתי נקסיום- חשד לאולקוס ובירור בקהילה. מאז אותו לילה יש רגישות במגע באזור רום הבטן וגם בנשימה עמוקה וכאב במרכז הגב (אזור סוגר החזיה) לאורך מרבית שעות היום. אולטראסונד יש אבנים קטנות (לציין היו גם לפני 5 שנים). הרופאת משפחה הפנתה לכירורוג שאמר לכרות את כיס המרה בדחיפות. יש לי הפניה לגסטרו אבל התור עוד חודשיים. אשמח לעצות כיצד להמשיך בבירור או אכן כיס המרה. לציין כי הייתי בסבב של IVF שהופסק בגלל חוות הדעת של הכירורג. מבאס.

שלום קרן אנא פני למרפאתנו בהקדם. אין שום סיבה שהivf יתעכב בשל כך. יש לפתור את הנושא ללא דיחוי. רפואה שלמה, ערן

20/06/2021 | 23:18 | מאת: קרן

תודה על מענה זריז. ערב טוב

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב