אי נוחות עד כאב מתחת.לצלע שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/06/2021 | 09:46 | מאת: נגה

שלום. בת 40. מזה שנה יש לי מידי פעם כאב/אי נוחות מתחת לצלע שמאל ממש באיזור סוף הצלע התחתונה. אי נעימות תופיע בתנוחה מסויימת..וכאב חד יופיע במאמץ כמו ריצה. באיזור יש כמו בליטה.בבדיקת רופא משפחה הופנתי לצילום חזה שיצא תקין..לדבריו יכול לנבוע ממקור קרדיווסקולרי אך לא פירט והפנה לבדיקות דם. אשמח לקבל קצת רקע על מה יכול להיות מקור הבליטה והכאב. יכול חו"ח להעיד על גידול ממאיר או סרטן כלשהו? ברור לי שהפורום אינו מאבחן. תודה רבה

שלום יש צורך לבצע הדמיה ואולי גם ביופסיה אנא פני למרפאתנו בהקדם רפואה שלמה ושבת שלום

18/06/2021 | 16:56 | מאת: נגה

תודה. איך אני פונה למרפאתכם? מה עלי לבקש מרופא המשפחה? כמו כן האם יכול להיות חשד לגידול ממאיר שדורש הדמיה וביופסיה?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב