ggt גבוה ואלקלין פוספטז שנה אחרי הוצאת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/05/2021 | 04:44 | מאת: מאיה

שלום רב, שנה אחרי הוצאת.כיס מרה, תיפקודי כבד היו בנורמה , לפני שבועים ggt 66 אלקלין פוספטז 140, היום ggt 114 אלקלין פוספטז,150, crp 0.55 , got 40 got 42 מרגישה כאב עוויתי בטן עליונה מצד שמאל, בחרדה.ממש , מחכה לתור ל mrcp , מה יכול.להיות?

שלום מאיה חשוב מאוד לעשות ברור בהקדם. כולל גם סמני גידול וגם MRI mrcp הסיבות לכך יכולות להיות או שפירות או ממאירות ותכן נדרש ברור בהקדם

13/05/2021 | 12:33 | מאת: מאיה

הלחצת אותי ממש! יש לי תור שבוע הבא ל mri דרכי מרה, אבל לפי ערכים כאלו שעלו בשבועיים , האבחנה הראשונית הינה גידול?? לא יתכן חול או אבן בדרכי מרה? ערכים כאלו היו בעבר לפני כריתת הכיס המרה והתנרמלו מיד.... גידול בדרכי מרה נותן תמונה של עליה כזו תוך שבועיים? ללא צהבת ?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב