ממצא באולטרה סאונד.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/04/2021 | 11:47 | מאת: ממצא באולטרה סאונד

בסגמנט 8 וצמוד לכיס המרה מודגם מבנה היפואקוגני בקוטר 2 סמ, רקמת כבד תקינה על רקע הסננה שומנית? להלן הניתוח המלא - מה עלי לעשות? מה משמעות הממצא. (בן 65) פענוח רדיולוג: בדיקת בטן לאדם בוגר: כבד בגודל תקין, מרקמו שומני, בסגמנט 8 וצמוד לכיס המרה מודגם מבנה היפואקוגני בקוטר 2 סמ, רקמת כבד תקינה על רקע הסננה שומנית?. טחול בגודל ומרקם תקינים, ללא עדות לגושים. כיס המרה בגודל תקין, ללא אבנים. דופן כיס המרה לא מעובה. לא זוהו דרכי מרה חוץ או תוך כבדיות מורחבות לבלב ורטרופריטונאום עליון לא ניתנים לבדיקה בשל ריבוי גזים במעי. הכליות בגודל תקין, ללא עדות לגושים, אבנים או הידרונפרוזיס. לא הודגם נוזל חופשי. יש לציין בדיקה מוגבלת בשל OBESE. חתום על ידי דר. סקוט פילדס בתאריך 26/04/2021 23:5 מלבד מעקב היש צורך בירור נוסף? תודה.

שלום יש צורך בהמשך ברור אנא פנה למרפאתנו להערכה מקיפה ולאחר מכן להתווית התוכנית

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב