כאבי בטן ושלשולים כמה פעמים ביום לאחר כריתת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/01/2021 | 20:59 | מאת: תמי

עברתי ניתוח לפני שנה ושלושה חודשים . ( בגיל 62 ) חודשיים אחרי הניתוח ירדתי ב8 קג כתוצאה משילשולים . כמעט מכל אוכל שאכלתי אני מבלה בשרותים . הדבר שיבש לי את החיים אין לי אפשרות לצאת מהבית לעבודה עד שכאבי הבטן לא מספקים . איני אוכלת אוכל של מסעדות או אצל חברים . מה אפשר לעשות והאם כדי לשנות את המצב ולקבל את חיי הקודמים חזרה .

מצב זה דורש הערכה מקיפה. כולל הבנת הסיבה לניתוח, המחלה הבסיסית, מצב תפקוד האיבר שנרכת, מצב תזונתי ועוד אנא פני למרפאתנו

26/03/2024 | 10:20 | מאת: סובלת

עברתי לפני כשבוע ניתוח לכריתת כיס מרה סובלת מאותה בעיה אוכלת שיבולת שועל מרקים ועוד דברים בריאים לא שומנים וסובלת משלשולים וכאבי הטן מה אפשר לעשות?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב