מצב לאחר כריתת כיס מרה מ1992 לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

12/01/2021 | 22:01 | מאת: YAFFA

אני עשיתי כריתת כיס מרה לפרוסקופית בשנת 1992 עי פרופ ענתבי כשזה עוד היה חדש בארץ ורק הוא בצע ואני היית עם אבן גדולה בכיס מרה וכאבי תופת ומצב קשה ולא רציתי פתיחת בטן ומאז סובלת ממצב מחמיר של המעי הרגיז כמו גסרופרזיס המעיים לא מתנועעות וכאבים עכשו בחצי שה האחרומה התחזקו ברום הבטן כאשר מרסיפי שעשו לי לפני שנה ועכשו מראים הרבת צינורות המרה בהחמרה בפעם קודמת 8 ממ ועכשו 11 ממ מה זה מסמן

שלום יפה, הרחבת דרכי מרה דורשת ברור בהקדם. אחת הסיבות היא גידול שחוסם , ולכן יש לברר בהקדם

12/01/2021 | 22:26 | מאת: yaffa

איזה בירור מתכוון הרופא

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב