כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

17/11/2020 | 20:07 | מאת: רון

הובלתי למיון עקב כאבי תופת בחזה והזעה, שנחשדו תחילה כבעיה לבבית, אשר הופרכה. US בטן הדגים אבנים בכיס המרה חום פחות מ38 CRP מעל 50 טיפול אנטיביוטי נרמל את הנתונים הומלץ על ניתוח כריתה של כיס המרה האם אכן אחרי פעם אחת רצוי לעשות את הניתוח ? האם לא כדאי טיפול שמרני קודם לכן ? איך החיים ללא כיס מרה ?

באופן כללי נשמע שיהיה צריך לבצע ניתוח. אך העיקר הוא להבין מה הגורם. האם מדובר באבנים או גידול. אנא פנה למומחה בהקדם

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב