ייעוץ כיס מרה ואבן מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/01/2020 | 19:49 | מאת: קרן

שלום בת 35 בריאה. בבדיקת אולטראסאונד לפני שנה התגלתה אבן יחידה בכיס מרה במקרה של 1.6 ס״מ. עד היום לא הפריעה. ביומיים האחרונים יש לי כאב קל מאוד שבא והולך בצד ימין בבטן העליונה קצת מתחת לחזה - לא יודעת אם זה סתם שריר שנתפס או משהו שקשור לאבן. 1) מה כדאי לעשות? 2) האם כאב כזה קל מאוד מאפיין את זה? 3) מרוב פאניקה ומחשבות על הוצאת כיס מרה קראתי על spyglass - האם זה מחליף את הוצאת כיס המרה למי שלא רוצה בזה ופותר תבעיה? תודה.

שלום קרן, זהו מצב מורכב שדורש המשך ברור. רק בהתאם להמשך הברור מצווה את תוכנית הטיפול. אנא פני למרפאת ניתוחי כבד-לבלב-ודרכי מרה רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב