בדיקת אולטראסאונד של כל הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

10/01/2020 | 03:42 | מאת: אלין

דר' שלום רב, עשיתי היו u.s. \בטן עליונה כולל כליות - 6705 כליות ואדרנלים - 6772 שלפוחית השתן - 6715 אאורטה - בדיקת סקר -6891 הטכנאית לחצה לי כל כך חזק שממש צרחתי ואמרתי לה כואב לי יותר בעדינות, כמעט הגיעה לי לגב וטענה שככה עושים את הבדיקה אחרת לא רואים. שאלתי האם מלחץ כזה (עשיתי בעבר בדיקה כזאת לעולם לא הכניסו לי את המתמר עמוק כל כך) יכול להיגרם נזק לאיברים בתוך הגוף כבד, לבלב, כליות למחוץ אותם או לפוצץ אותם או לעורר משהו או נזק כל שהוא אחר? האם חוזק כזה תקין? האם קרה בער אי פעם שמבדיקת u.s נעשה נזק למישהו? תודה רבה לך על תשובתך הכנה וקצת אחרת. אני די מבוהלת והאמת יצאתי ממנה עם כאבים בצד הכליות שלא היה לי בכלל קודם לכן שואלת. סופש נעים ושוב תודה ליאן.

שלום ליאן את מתארת כאב משמעותי ולכן אני ממליץ לבוא למיון של בלינסון ונעשה לך ברור וטיפול מהיר.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב