כאב בבטן ימנית עליונה ותחודה של נפיחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/10/2019 | 17:12 | מאת: מלי

שלום רב בת40 מאובחנת עם גסטרטיס כרוני בינוני ודלקת ושט בינונית. בזמן התקפים לוקחת זאנטק ואומפרדקס ושותה מאלקוס. לאחרונה ללא התקפים וללא טיפול.חומתות ובעירה לשרו בשבועיים האחרונים ותחושה מוזרה. כאב בבטן ימנית עליונה ותחושה כאילו יש לי גוש ונפיחות-במישוש לא מרגישים כלום. הבטן כולה קצת נפוחהומציקה וקצת צרבות אבל הכאב הזה מימין למעלה מציק לי לפנכי שנה עשיתי us הכל היה תקין. גם אז:חשדתי שיש לי אבנים בכיס מרה ולו היו לי. חשוב לציין שעליתי עשרה קילו בשנה האחרונה והתחושה היא מטןפשת,כאילו הבטן גדלה ולוחצת לי על צלעות בית החזה. אודה לסיוע והכוונה.

16/10/2019 | 17:14 | מאת: מלי

רציתי להוסיף אינני יודעת אם קשור שבבדיקת דם לפני כשבועיים יצא לי cmv igm חיובי

לפנות לרופא משפחה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב