הרגשת "גולה" בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/09/2009 | 09:04 | מאת: אבי

שלום, מזה מספר ימים שאני מרגיש מעין "גולה" רכה בפי הטבעת, אין לי כאבים או דימום , כשאני מנגב אני מרגיש כמין גירוד קל, יש לציין שאני אדם בריא ולא סבלתי מטחורים וכדומה. מהו דבר זה? האם זה צריך להדאיג? או שזה יעלם ?והאם צריך לפנות לרופא? אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

07/10/2009 | 23:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

קרוב לודאי שמדובר בטחורים, על מנת להחליט אם טחורים פנימיים או חיצוניים יש צורך בבדיקה. מכל מקום, הגולה תעלם בתוך שבועיים - שלושה. טחורים יש לחלק גדול מהאוכלוסיה כולל לאנשים מאוד בריאים.

27/11/2009 | 11:38 | מאת: ron

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב