צריכת מאכלים מרים לאחר הסרת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/09/2009 | 00:06 | מאת: אפרת

ד"ר אוחנה שלום, לפני כחודשיים הוסר כיס "מרתי" היום אני בתשוקה למאכלים מרים אבוקדו לא בשל, בוצת הקפה, זעטר גולמי... אני נהנית מהמרים ולא מבינה את העיניין בכלל . האם אתה מכיר את התופעה האם יש לזה הסבר ומה לעשות עם זה??? בנוסף יכול להיות משהו לא בסדר באזור אחרי חודשיים כי אני חשה כאבים מזדמנים לפעמים סביב האוכל ולפעמים לא... הכאבים לא עזים כמו שולחי רמזיםמצד ימין בין הטבור לאזור הכיס האבוד . אני בת 45 שמחה ובריאה בדרך כלל אבל קצת מודאגת תודה אפרת תודה רבה

26/09/2009 | 09:05 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אינני רואה בעיה לאכול מאכלים מרים ואינני רואה את הקשר לניתוח שעברת. מאידך, הייתי חוזר על בדיקות דם לתפקודי כבד, בעיקר עקב המיחושים שאת חשה מידי פעם.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב