מדוע הכבד ה שומני מגיע ואך זה משפיע על חיי היום

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/09/2009 | 19:24 | מאת: לילוש

בתשובה לשאלתך, אני עוסקת בפעילות גופנית כמעט כל יום, מעולם לא שתיתי אלכוהול, אני לא סוכרתית יש לי בצום 88 לאחר 12 שעות, אני לא סובלת משומנים בדם, הכולסטרול שלי הטוב הוא מאד גבוה 108 הרע 65 למה, ממה זה קרה, אך זה משפיע על היום יום? אך גורמים להוריד את זה? אני גם בחורה רזה עם גובה של 180 על 60 קילו, כל אורך חיי הוא בריא, כבר שנה וחצי זה לא יורד. האם יש פתרון? תודה מראש לילוש

25/09/2009 | 07:08 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הרחבה בנושא כבד שומני נמצאת באתר של פרופ' בן ארי, נא לפנות לאחר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב