ניתוח כיס מרה כשיש ivc umbrela

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

10/02/2019 | 17:09 | מאת: בטי

שלום לבן שלי בן 30 יש ivc umbrella וזאת לאחר שעבר תאונה ונפגע בגפיים ובאמצע הניתוח בגפיים היה תבחיף לראות ולכן באמצע הניתוח הכניסו דרך המפסעה את ה ivc . היו אמורים להוציא את המסנן לאחר חודש וחצי ולא הצליחו מאחר והיה תקוע בעורק..עד היום הבן שלי עם המסנן. כבר כמעט 12 שנה. השבוע אמור חעבור כריתת כיס מרה. שאלתי האם לא מסוכן כשיש את המסנן? בבדיקות קרישיות דם תקין. אני ממש מודאגת תודה

זהו מקרה מורכב וכדי לקבל חוות דעת מעמיקה ומקיפה עליכם להבדק אצלנו במרפאה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב