כיס מרה אבנים ודלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/01/2019 | 15:55 | מאת: טוטי

דוקטור שלום אשמח דחוף ליעוץ ותשובה אני מאובחנת עם אבנים בכיס המרה היה לי שבוע שעבר כאבים חזקים ברום הבטן עם בטן נפוחה והגעתי לאישפוז עם דלקת בלבלב והפרעה בתפקודי כבד קיבלתי אנטיביוטיקה ואחרי כמה ימים חלפו הכאבים כרגע החליטו לשחרר אותי ולבא עוד שלוש שבועות לעבור ניתוח אני פוחדת שיחזרו לי ההתקפים ואשמח לדעת עם כדאי לעשות את הניתוח

אחרי דלקת בלבלב ההמלצה היא לעבור הניתוח באותו באישפוז ולא לדחות בשבועות, משום שיש סיכון גבוה להישנות הדלקת

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב