רמה גבוהה של GGT

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/09/2009 | 12:35 | מאת: מאירה

שלום רב! אמי בת 97 בבדיקות דם האחרונות שלה יצאה רמה גבוהה של GGT בתפקודי הכבד (615). ברצוני לדעת מה הסיבה? מה המשמעות? ומה הטיפול במידה ויש? ברצוני לציין שרופא המשפחה לא מטפל בה בטענה שהוא לא רופא גריאטרי, ולכן אני מאוד מבקשת אם תוכלו לענות לי. תודה מראש, מאירה

20/09/2009 | 13:01 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ממה אימך סובלת? האם יש לה תלונות כלשהן לאחרונה? האם יש לה מחלות רקע? מהם יתר תפקודי הכבד, קרי SGOT, SGPT, ALKALINE PHASPHATASE, TOTAL BILIRUBIN? קשה לתת אבחנה על סמך כל כך מעט נתונים!

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב