הסרת כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/07/2007 | 15:39 | מאת: משה

אני בן 80 .סובל מאי ספיקת לב מושתל בקוצב לב ונוטל קומדין.לאחרונה גילו שיש לי אבנים קטנות בכיס המרהויש להסיר אותה.שאלתי-האם ההסרה עלולה לפגוע במצב של הלב

24/07/2007 | 18:34 | מאת: ד"ר אריה אריש

אין ספק שהניתוח אצלך אינו גבר של מה בכך ויש לשקול את הניתוח בהתיעצות עם הקרדיולוג שלך ועם רופא מרדים בכיר.

26/07/2007 | 22:23 | מאת: יוסי

אם יורשה לי להגיב ברשותו של ד''ר אריה אריש, הייתי רוצה להציע בנסיבות הקיימות: אם אין דלקת בכיס המרה ואין כאבים שהם ללא נשוא, כדאי לנסות אפשרות לטפל בהסרת האבנים באמצעות טיפולי סו ג'וק דרך כפות הידיים - ללא סיכוני יתר! אם אפשרות לתוצאה מצויינת. יוסי קישור:http://www.time2focus.com/index2.php?id=74&lang=HEB

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב