בילורובין גבוהה ללא כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

17/09/2009 | 10:36 | מאת: ליאור

שלום רב! אני גבר בן 37, בד"כ בריא. לפני כ-6 חודשים כרתו לי את כיס המרה בעקבות הופעת אבנים וכאבים. אתמול ערכתי בדיקות דם תקופתיות. (אציין כי כרגע אני סובל מסימפטומים של שפעת), תוצאת הבילירובין- 1.35, רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך? אציין עוד כי מאז הניתוח עדיין יש לי כאבים (לא חזקים), בצד ימין (מלפנים וגם באזור המותן בגב), (פעם-פעמיים בשבוע). תודה מראש, שנה טובה, ליאור

20/09/2009 | 12:56 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

20/09/2009 | 12:57 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שפעת יכולה לגרום להפרעה קלה וחולפת בתפקודי הכבד. ממליץ לחזור על בדיקות הדם שבועים לאחר שתבריא. שנה טובה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב