שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/09/2009 | 15:07 | מאת: ע

שלום בחור צעיר ורציתי לדעת איפה כדאי לעשות ניתוח להסרת כיס מרה האם אצל מנתח פרטי האם בבית חולים ציבורי או פרטי או שאין זה משנה? תודה

20/09/2009 | 12:37 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שאלה קשה, לדעתי הגורם המרכזי בבחירתך הוא המנתח. יש לבחור מנתח מנוסה וטוב ואמין, בחירת המנתח היא זכות הניתנת במגזר הפרטי בלבד. שנית, במידה ומעוניינים בתור קצר יותר, לא תמיד הדבר מתאפשר במסגרת בי"ח ציבורי. ולבסוף, בתי החולים הפרטיים היום מציעים תנאי אשפוז נוחים, ולבתי החולים הציבוריים קשה להתחרות בהם.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב