נטילת כורכומין לאחר ניתוח כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/10/2018 | 14:25 | מאת: יערה

שלום! לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח כריתת כיס המרה עקב אבנים. התחלתי לקחת כורכומין לאחרונה...האם זה יכול להיות מסוכן? קראתי שמי שיש לו אבנים אסור לו לקחת כורכומין...השאלה מה קורה כשאין כיס המרה? לאחרונה היו לי כאבים חלשים אך מציקים בצד ימין באזור הניתוח...הפסקתי את הכורכומין והם הפסיקו. לא יודעת האם זה קשור או שבמקרה?

שלום יערה האפשרות שאת מעלה זו רק אחת האפשרויות אך חשוב לוודא כי לא מדובר בגורמים אחרים, מדאיגים. לשם כך את צריכה להבדק אצל כירורג ועדיף זה שנתי אותך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב