כאבי בטן לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

26/08/2018 | 02:04 | מאת: רוני

שלום, בת 23, ביצעתי קולונוסקופיה לאחר שלשולים שהפכו לדרך קבע. הרופא טוען שיש סיכוי לקרוהן ושלח את הדגימות לביופסיה. מאז הבדיקה כבר מספר ימים שיש לי כאבי בטן בעיקר בצד שמאל המלווים בשלשולים מוגברים. ממש כאב חזק של התקפלות וישיבה של שעות באסלה ללא הפסקה. האם יש קשר לבדיקה? האם יש צורך לראות רופא בשל כך? יש לציין שהכאבים לא קבועים, הם באים והולכים ומתעצמים בזמנים מסויימים. תודה רבה!

בוודאי שיכול להיות שזה קשור לבדיקה. את חייבת להבדק בהקדם כדי לוודא שלא נוצרו סיבוכים

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב