לא

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/09/2009 | 07:29 | מאת: לא

לא' אני לא פחדתי בכלל בגלל שעברתי קודם הרדמה כללית מסיבה אחרת. אין בכלל ממה לפחד עוד לפני שאתה בכלל קולט שאתה בחדר ניתוח אתה כבר ישן..., תיהיה רגוע ואל תילחץ כי זה באמת שטויות!!

01/09/2009 | 17:55 | מאת: א

היי הבעיה שאני פוחד עוד לפני התאריך אני כל הזמן בוכה כמו ילד וחרד ולא יודע איך להתגבר על זה ופוחד שלא אדחה את הניתוח מהפחד? תודה

01/09/2009 | 21:25 | מאת: 1234

ממש אין ממה לפחד , אני חושבת שאתה מנסה לפחד ולא מנסה להירגע!!! אולי תיקח כדור נגד חרדה שמעתי שמישהו לקח את זה לפני ניתוח וזה מאוד עזר לו , ממליצה!!!

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב