כאבים אחרי ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/08/2009 | 13:03 | מאת: 1234

אני שלושה שבועות אחרי ניתוח להסרת כיס מרה ומאתמול בלילה התחילו לי כאבין כמו דקירות בצד ימין בבטן מתחת לצלעות, לקחתי אופטלגין אך משום מה הוא לא כ"כ עוזר... מה זה יכול להיות???

01/09/2009 | 06:39 | מאת: א

שלום רציתי לשאול שאלה כללית ראיתי שכתבת שאלה לדוקטור האם ההרדמה מלחיצה והאם לחוצים כמה ימים בחרדות מהניתוח? תודה אשמח לתשובה כי גם אני אמור לעבור ניתוח להסרת כיס מרה ואני לחוץ ובוכה כל הזמן.

05/09/2009 | 10:54 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נראה לי כי תגובתך מוגזמת ומאוד חרדתית, ובמקרה שכך מציע להתייעץ עם רופא המשפחה, יש תרופות שיכולים לעזור עד שתהיה אחרי הניתוח. תגובה מסוימת של מתח, דאגה ואף חרדה לפני ניתוח היא סה"כ נורמלית אך לא באופן מוגזם. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב