שאלה כיס מרה והרדמה מלאה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

30/08/2009 | 10:42 | מאת: ש

שלום ניתוח כיס מרה האם הוא ניתוח מסובך , יש אומרים שבהרדמה מלאה יש סיכונים שלא מתעוררים חלילה וזה מאוד מלחיץ אותי ואני קרוב לניתוח בעוד שבוע איך עלי להרגיע את עצמי מההרדמה המלאה וממחשבות לא טובות לגבי זה אני בחור בן 30+ יש לי רק בעיה קטנה של אי ספיקה קלה בלב שנאמר לי שזה לא משמעותי ובעיות גב, האם אין תחליף לניתוח כריתת כיס מרה והאם ההרדמה היא באמת בעיה של סיכון? תודה

05/09/2009 | 10:51 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נראה לי שעיקר הבעיה אצלך היא חרדה לזה יש טיפולים שונים, אך הניתוח מתקרב וצריך לעשות אותו מה שלא יהיה. אז שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב