מה זה כיס מרה מקובץ לגמרי?!

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/03/2018 | 14:30 | מאת: adi

הרי ברור שאפנה, וכדי להיות בינתיים שקטה תוכל בבקשה יותר להסביר ממה שהסברת שזה ברור בכל מקרה.. אבל בינתיים השאלה שלי היא מה זה כיס מרה מקובץ כולו..?! למה הוא מקובץ.. האם תוכל לכתוב ולפרט יותר ממה מה שכתבת.. בבקשה.. תודה מראש.

אין לי אפשרות לבדוק אותך ולהעריך ולאבחן את המצב שלך דרך האינטרנט. כיס מכווץ יכול להיות בגלל מצב טבעי או בגלל מחלה. אם את רוצה הערכה רצינית את צריכה להיבדק באופן ישיר על ידי רופא המומחה לכך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב