ציסטה בצמוד לדופן כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

28/12/2017 | 17:21 | מאת: בתיה 72

שלום ד״ר אתמול עברתי us של הבטן. התוצאה תקינה למעט כבד שומני, ממצא הקיים כבר הרבה שנים, וציסטה צמודה לדופן כיס המרה. כיס המרה בגודל תקין ואין עדות לאבנים. דופן כיס המרה אינו מעובה ואין עדות להרחבת דרכי המרה התוך וחוץ כבדיות. לסיכום הפיענוח: כבד שומני. יתר סריקת הבטן תקינה. לא סבלתי שום כאבים והגעתי לבדיקה עקב הרגשה מוזרה כאילו יש לי בלון בחלל הבטן. שאלתי היא איך ממשיכים מכאן. בתודה מראש על תשובתך

שלום יש להמשיך מעקב בלבד מומלץ מעקב במכון הכבד בבלינסון רפואה שלמה ושבת שלום

18/10/2018 | 23:51 | מאת: יןסף

שלום בתיה אני עוקב אחר השאלב שלך .. ישלך גם את המקרה כמו שלך ...! אפשר לדעת איך זה הסתיים אצלך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב