אי נוחות בבטן בזמן אכילה ושתייה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/08/2009 | 11:16 | מאת: ערן

שלום בימים האחרונים החלה לי תופעה של הרגשה של אי נוחות בכל אזור הבטן והרגשה של נפיחות ואף כאבים קטנים,וכל זה מתגבר ונהיה מוחשי יותר בזמן האכילה והשתייה כאשר שוב מופיעים התסמינים האלו,אגב שקיימים גם לרוב אורך היום,רציתי לדעת מניין זה יכול לנבוע,אגב אני בן 25 עשיתי לפני כחודש וחצי בדיקות דם מקיפות ושם נמצא שיש לי טריגליצרידים 280 וגם gpt 81 ולאחר אוטלראסאונד בטן התגלה כבד שומני,לפני הגילוי שקלתי 70 ולאחר שהתחלתי בדיאטה בעיקר ללא פחמימות פשוטות ירדתי ל66,חשבתי אולי זה קשור לתופעה,אשמח לתשובה,תודה.

01/08/2009 | 11:48 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

במידה והתופעות נמשכות מציע להמשיך את הבירור דרך הרופא המטפל.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב