NF 1

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/07/2009 | 19:07 | מאת: שמואל

שלום דק אופנית ל סיטי ואודגם [באיזור שורש האומנטום מודגמת הסננה נודולרית ה סמוכה לקולון רוחבי אין לראות עיבוי דופן המעי 2 קשוריות מרובות קרוב לודאי לנאורופיברומות] בסוף קטוב הסננה באומנטום על רקע ל המשך בירור קליני היסטולוגי למה מטקבן המפאנך דק הים יש צורך לחזור למרפה או אין צוך ללכת הים התשובה לרפה תודה דק

18/07/2009 | 23:47 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא ברור לי מהו הרקע הבריאותי שלך, ומדוע נעשה ה- CT? מהן תוצאות בדיקות הדם שלך וממה אתה סובל? אינני יכול לענות על שאלתך עם כל כך מעט אינפורמציה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב