כאבים בצד 2

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

05/07/2009 | 14:55 | מאת: שרון

הי שוב.ראשית - תודה על תשובתך הברורה והמפורטת.אני ימקד את אזור הכאבים ברשותך - מוקד הכאבים הוא לא בצלעות אלא כאצבע מעל עצם האגן בצד שמאל.כל חגורת האזור הזה כואבת לי, כאבים חדים ופנימיים.בלילה כשאני ישנה על הצד אני מרגישה כאב במקום וכשאני מקפלת את הרגל לכיוון הבטן אני גם חשה את הכאב הזה.אלו כאבים נסבלים אם כי מציקים.הבטן שלי הייתה מאוד נפוחה בשבוע שעבר אבל אמרו לי שיכול להיות שזה הצטברות נוזלים עקב קבלת הווסת באותו זמן.כעת הווסת הסתיימה, נפיחות הבטן ירדה קצת ובמקום בו יש לי כאבים לא נראה לי שיש נפיחות.יש עוד תסמינים שאני צריכה לשים לב אליהם אם מדובר בבקע? אני לא מרימה משאות כבדים ולא עוסקת בפעילות גופנית.לפני שבועיים נפלתי על האגן והיה לי שטף דם גדול בירך בדיוק באותו צד.מעבר לזה לא נגרמה חבלה נוספת משמעותית.אני מודה לך מראש על תשובתך.

10/07/2009 | 21:20 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית כמה זמן קיים הכאב? האם מאז נפילתך? האם עברת אי פעם ניתוח בבטן? כמובן שיכול להיות שבר במיקם זה אם כי זהו מיקום יחסית נדיר להתפתחות שברים. אני חושב שאם הכאב נמשך יש לפנות לרופא לראיון מפורט יותר ולבדיקה גופנית.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב