הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

29/04/2007 | 15:31 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום נוסף באתר דוקטורס - פורום כירורגיה של הכבד ודרכי המרה. גלישה "בריאה"
30/04/2007 | 16:23 | מאת: אורנה

אני מטפלת ברפואה משלימה, יש לי לקוחה שעברה ניתוח של מפרק הירך לפני חודש וחצי, לפני שבועיים היא סיימה להזריק לעצמה זריקות לדילול הדם, בבית החולים לאחר הניתוח קיבלה מנות דם, לפני עשרה ימים היא התחילה לגרד בצורה קשה בכל הגוף, אין פריחה פשוט גרוד, תפקודי הכבד שלה אינם טובים האם יש קשר בין הדברים? ומה ניתן לעשות?, תודה אורנה

14/05/2007 | 15:31 | מאת: טוני

כבר כמה שנים שאני מתגרד בגב, ברגליים ובמותניים. בדיקות אלרגיה מקיפות-ממש מקיפות- לא העלו דבר. שימוש/מריחה ב-U לקטין מידי יום לא עושה לי כלום. אין פריחה. גם בדיקת תרבית בהדסה לא העלתה דבר. תפקוד הכבד כנראה שבסדר. אז מה עושים? אני נמרח עם אינטנסיב-קר כל יום ובכל זאת זה חוזר שוש ושוב ומציק לאללה...

14/05/2007 | 20:32 | מאת: ד"ר אריה אריש

יכול להיות קשר בין גרד לעליה בילירובין, לעיתים הגרד מקדים את הופעת הצהבת.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב