הרדמות ונימול ביד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/11/2010 | 11:10 | מאת: רים

כבר שבוע בערך אני מרגישה הירדמות ונימול ביד שמאל, לפעמים גם גירוד חוזק בנוסף יש לי כאב תחלף מש באמצע הבטן משהו שדומה לדקירות... אני לא מרגישה הכאב במעיים אלא בבטן עצמה מתחת לעור צמוד לטבור... לפעמים אני שמה המחשב הנייד על הבטן.. אבל מאז שהתחלתי להרגיש הכאבים הללו ה]סקתי מלעשות את זה. אני הייתי בתקופת לחץ ולפני יומיים ירד הלחץ אך עדיין מרגישה אותו דבר... זה מאוד מפריע לי וגם התחלתי לפחד שיכול להיות שיש לי משהו מסוכן אודה על תשובה מהירה

למרות שהמחשבה שמדובר בלחץ נפשי ,אך ברפואה הולכים מהכבד לקל . יש מקום להיבדק ע"י רופא משפחה ולשקול במידת הצורך בדיקה נוירולוגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה